STUDIO

 Produksjon

Vi tilrettelegger og produserer etter kundens behov. Vi har i mange sammenhenger produsert informasjons og dokumentasjonsfilm til næringslivet, kommuner, skoler, teater, og offentlige. Filmer til messer og video på nett er en god markedsføring. Vi ønsker alltid å være tilgjengelig å ta utfordringer, yte gode service. Punktlighet er en selvfølge sammen med presisjon. 

Går du med en ide om å lage noe på film, tenker du å formidle noe med video?

Om du har en ide, grip den og la den bli din. Hvordan du skal bruke den er opptil deg. Første trinn er organiseringen, dette kan være her hos Frøya Film & Bilder. Derfor kan det rett og slett være en henvendelse på e-post være starten. Med god planlegging blir også resultatet bra. Vi er vant til å ta utfordringer innen media. Frøya Film & Bilder er mer en bare video og bilder.

Direkteoverføring & Dronevideo

Vi leverer direkteoverføringer til TV2, Lokalavisa  samtidlig produserer vi overføringer innen sport og underholdning live.

Vi har gode kunnskaper innen droneflyging, det startet vi med allerede i mars 2011. Siden den gangen har vi hatt 4 droner. I dag tilbyr vi 4K video og høyoppløsene RAV bilder. RPAS439

Frøya kultur og kompetansesenter

i 2014 var et spesielt år med tanke på produksjoner med ny teknologi og sammen med et sterkt fagmiljø. Vi har levert store tunge produksjoner til senteret. I sammarbeid med flere aktører som bl.a NTNU - EXPOLOGY - NINA - FRØYA KOMMUNE. Personer vi ønsker å nevne i denne sammenheng er Reidar Almås, Eli Johanne Ellingsve, Sølvi Skarsvåg, Kjetil Lobben, Nils Røv, Per Gustav Tingstad, Svein Jarle Midtøy. Det har vært en glede og høste erfaringer samt jobbe sammen med det miljøet og dette tar vi med i vår vei videre.

Det vi i FFB jobbet med var natur opptakk, droneflyving og filmproguksjon og vi hadde hele postproduksjonbåde. Gode naturopplevelser ute i vakre Froan, se på skjermene på senteret så skjønner dere hva vi snakker om.Med tanke på den rasende utviklingen har FFB også satset på å ha teknologien sammen med det rette verktøyet. Verktøy som må til for og få det beste resultatet. Vi ønsker alltid å være tilgjengelig og ta utfordringer samtidig yte god service. Punktlighet er en selvfølge sammen med presisjon.